Λεπτομέρειες αποστολής

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να ζητήσετε την αντικατάστασή του.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία. Η διαδικασία της αλλαγής γίνεται κατόπιν ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία μας.

Στη συνέχεια μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν, συσκευασμένο με  κούριερ χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς. Με την παραλαβή του προϊόντος, και εφόσον βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν.

Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνει εσάς και τα έξοδα για την αποστολή του είναι 5,00€.

Η ακύρωση της παραγγελίας σας είναι δυνατή πριν την αποστολή της αρκεί να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@farmakio24.gr

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Η εταιρεία μας εγγυάται ότι όλα μας τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ή πραγματικά ελαττώματα.

Ωστόσο, στην περίπτωση κατά την οποία πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας ή καταστράφηκαν κατά την μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε την ευθύνη της αντικατάστασης καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής.  

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση.

Αυτό σημαίνει ότι εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει χωρίς κόστος αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας προϊόν. Διευκρινίζεται, ότι για να κάνετε χρήση του δικαιώματος σας πρέπει τα επιστρεφόμενα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.

Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνει εσάς και τα έξοδα για την αποστολή του είναι 5,00€.

Αποστολή

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τα μεταφορικά παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας για αγορά προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 50 Ευρώ, ανεξάρτητα από το βάρος τους. Για αγορά προϊόντων αξίας μικρότερης των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 2.50 Ευρώ σε μη δυσπρόσιτες περιοχές. Σε δυσπρόσιτες τα έξοδα αποστολής καθορίζεται κατόπιν επικοινωνίας.

Αντικαταβολή

Τα έξοδα Αντικαταβολής είναι 2.00 ευρώ. Προτιμήστε πληρωμή με PayPal ή πιστωτική κάρτα αν θέλετε να εξοικονομήσετε αυτό το ποσό.

Χρόνος Παραλαβής

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–17:00.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής.

  • Στις πρωτεύουσες νομών εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελία σας
  • στις λοιπές περιοχές εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελία σας, με εξαίρεση δυσπρόσιτες περιοχές που μπορεί η παράδοση να γίνει σε 4-5 εργάσιμες ημέρες

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν άπτονται στον έλεγχό της.

X

Your Shopping cart

Close